Допомога

ВІДПРАВИТИ ЗАПИТ

Шановний Користувач, даний індивідуальний податковий номер платника податку (ІПН) вже використано при реєстрації

Таке повідомлення Ви можете отримати, якщо вже зареєстровані на сайті електронних петицій (а Ваш індивідуальний податковий номер - ІПН - вже було використано при реєстрації).
Якщо Ви знаєте адресу електронної пошти попередньої реєстрації, Ви можете спробувати відновити доступ та пароль до сайту (за відповідним посиланням на головній сторінці сайту петицій), використайте для відновлення Ваш код ІПН або адресу електронної пошти.
Відповідного листа буде надіслано на адресу електронної пошти, використану раніше при реєстрації.

Також для підтвердження належності облікового запису Ви можете переслати цього листа (з повідомленням про дублікат ІПН) з адреси електронної пошти, яка була використана раніше при реєстрації.

Якщо Ви не пам'ятаєте адресу електронної пошти або втратили доступ до поштової скриньки, або не отримуєте листа відновлення паролю, для підтвердження реєстрації облікового запису службою підтримки сайту Ви можете надіслати на адресу електронної пошти служби підтримки сайту електронних петицій КОД ІПН та відскановане зображення (фото) сторінки паспорта або будь-якого іншого документа, що підтверджує Вашу особу, на якій відображені Ваші прізвище та ім'я.
Відскановані зображення просимо надсилати у прикріплених до листа файлах формату JPG, BMP, TIF. Перегляд інших файлів може бути ускладнено засобами антивірусного захисту.

Також для підтвердження Ви можете надіслати будь-який підписаний Вашим електронним підписом документ або файл (Відповідно до Закону України "Про електронні довірчі послуги" електронний підпис має бути видано кваліфікованим українським центром сертифікації ключів).