Дозволити вирощування в промислових масштабах Коноплі на сільськогосподарських землях України. Конопля - культурна рослина, добре проростає в кліматичних умовах України. З покон віків Конопля була харчовим продуктом. Молоде листя і пагони Коноплі використовувалися для начинки пиріжків, при приготуванні борщу, додавалися в салати. Насіння Коноплі використовують в кулінарії. Конопляна олія, крім застосування в їжу, використовується в косметології. Конопля - це сировина для фармацевтичної промисловості. Кнопляную пеньку раніше експортували за кордон.
Передбачити виробництво конопляного масла в фермерських господарствах.
Передбачити експорт конопляного масла безперешкодно з боку чиновників.
Передбачити вільну торгівлю в овочевих магазинах, і овочевих відділах супермаркетів молодих пагонів і листя конопель в порційних упаковках.