№22/011132-еп
Соєвий лецитин в шоколаді.
Автор (ініціатор): Петренко Петро Петрович
Дата оприлюднення: 28 вересня 2015
Заборонити виробникам кондитерських виробів називати шоколадом той "шоколад", який містить у своєму складі соєвий лецитин. Замість цього використовувати назву "шоколадний продукт" (можна й іншу назву, але тільки не шоколад).
Соєвий лецитин є шкідливим для здоров'я людини і може викликати деякі захворювання, наприклад, цироз печінки.
1.
Дядик Олена Вікторівна
21 жовтня 2015
2.
Висоцький Володимир Олегович
15 жовтня 2015
3.
Борисенко Наталія Олександрівна
13 жовтня 2015
4.
Єлісєєва Ольга Анатоліївна
04 жовтня 2015
5.
Наконечна Ольга
30 вересня 2015
6.
Ільченко Юрій Євгенович
29 вересня 2015
7.
Глущенко Сергій Васильович
29 вересня 2015
8.
Зіпов Юрій Анатолійович
29 вересня 2015
9.
Соколов Виктор Владимирович
29 вересня 2015
10.
Клебан Віктор Вікторович
29 вересня 2015
11.
Вольний Олександр Антонович
29 вересня 2015
12.
Кузьменко Ольга Петрівна
29 вересня 2015
13.
Поштовий Михайло Васильович
28 вересня 2015
14.
Путиенко Егор Владимирович
28 вересня 2015
15.
Стрілка Оксана Василівна
28 вересня 2015
16.
Бобрік Юрій Петрович
28 вересня 2015
17.
Джембрі Ольга Анатоліївна
28 вересня 2015
18.
Арнаут Ірина Володимирівна
28 вересня 2015
19.
Чумак Василь Вікторович
28 вересня 2015
20.
Николенко Кристина Сергеевна
28 вересня 2015
21.
Петренко Петро Петрович
26 вересня 2015
21
голосів з 25000
необхідних
Суть звернення:
Соєвий лецитин в шоколаді.