В скорому порядку. Дозволити видавати права категорій: А,В,С, всім, хто закінчивши школу не встиг отримати їх, до початку повномаштабної війни 24.02.22. Зробити можливим процедуру відновлення втрачених. Важливо!

Автор (ініціатор): Башкірцева Клавдія Володимирівна
Дата оприлюднення: 20 травня 2022
Дозволити видавати права,категорій: А,В,С.
А у разі неможливості аналогічні міжнародні посвідки.
Суть: Зробити можливим здавати екзамени і видавати посвідки, всім хто закінчив автошколу та не встиг (не зміг) отримати права ДО початку повномаштабної війни 24.02.22. Зробити можливим відновлення втрачених прав згідно чинного законодавства.
Українці повинні мати можливість допомагати, працювати, пересуватися самостійно, маючи відповідні документи.

Розуміючи, що зараз воєнний стан. І навчання не може бути цілком безпечним. Просимо, частково поновити роботу реєстрів. Щоб вирішити питання тих, хто його вже закінчив, так і не отримавши підтвердження. Включаючи, тих хто втратив посвідки за відповідних обставин.

Важливість та цілі даного заходу. Через логістичні, транспортні та інші проблеми, створені ворогами. Є велика потреба в мобільності та перевезеннях. Ці зміни в скорому порядку дадуть: Збільшення можливостей допомогти та ще більше залучення людей в корисні роботи: волонтерів, активістів, оборонців і просто небайдужих до теперішньої ситуації укрїнців. Котрі, нажаль, не встигли, але мають навички керування. Також велика поміч, звичайним людям, що через цю проблему не мають змоги вільного пересування в країні та містом, тимчасового виїзду за кордон задля реалізації потреб суспільних чи особистих.
Дякуємо.
Падалиця Сергій Миколайович