Це пропозиція впровадити двокомпоненину грошову одиницю, що за умови впровадження, в першу чергу, допоможе у боротьбі із лінністю та бездіяльністю.

Автор (ініціатор): Плюйко Інна Борисівна
Дата оприлюднення: 09 листопада 2017
Гроші втілюють матеріальну сторону людського життя й не беруть до уваги мораль, яка є внутрішньою частиною людської особистості. Її можна ще назвати соціальною відповідальністю.
А якщо змінити форму грошей, яку ми звикли використовувати для оплати за товари та послуги? А якщо гроші будуть складатися із двох компонентів?
Перший компонент міг би бути той, що ми традиційно використовуємо — матеріальна складова. А другий був би новий додатковий компонент. Він відображав би нематеріальні характеристики товарів і послуг.
Такий підхід стане ключовим для переосмислення життєвих цінностей і взаємодії, й започаткує нову еру справедливих відносин між людьми.
Така двокомпонентна валюта підвищить прозорість і керованість економіки, ступінь деталізації даних для аналізу і прийняття своєчасних й обґрунтованих рішень.
Новий компонент буде мати свої власні чіткі правила і умови існування, які стимулюють приватну власність, продуктивний розвиток промислового потенціалу, особисту відповідальність, здоровий спосіб життя через впровадження податкової системи орієнтованої на невід'ємні потреби людей та участь у суспільному житті.
Така нематеріальна оцінка результатів роботи і персоніфікація внесків може стати хорошим стимулом для безперервного підвищення самовдосконалення через осмислення причин та наслідків власних дій.
Перелік осіб які підписали електронну петицію
Ластовецький Василь Васильович
26 листопада 2017