Запросити футбольних друзів до України та створити CIOF Міжнародну Об'єднану Організацію з Футболу (Cohesive International Organization of Football and Soccer)

Автор (ініціатор): Колесніков Олег Валерійович
Дата оприлюднення: 27 листопада 2017
Шановний пане Президенте України, Петро Олексійовичу Порошенко,

Прошу вивчити можливість проведення в Україні ігор доброї волі з запрошенням, представників спортивних країн, котрі не погодилися приймати участь та не пройшли кваліфікацію в Чемпіонаті Світу FIFA 2018.

Прошу запросити на час з початку Червня 2018 до Вересня 2018 максимально можливу кількість поважних осіб з дружніх до України країн для проведення футбольних змагань та відпочинку.

Запропонувати, створення Міжнародної Об'єднаної Організації Футболу CIOF (Cohesive International Organization of Football and Soccer) в Люксембурзі, що ставить за мету понад усе досягнення та підтримання Миру на Землі через спортивні футбольні змагання між країнами, котрі відмовляються від нападів на інші країни.

Прошу запросити до особливої участі в CIOF Нідерланди, Італію, Словаків, Словенію, Румунію, Чехія, Грецію, Ізраїль, Туреччину, Болгарія, Угорщина, Андорру, Норвегію, Фінляндію, Люксембург, Молдавію, Австрію, Кіпр, дружні країни Прибалтики, Литву, Латвію, Естонію, Білорусію, Мексику, Монголію, Казахстан, Таджикистан, Азербайджан, Грузію, теоретично Арменів, Китай, Південну Корею, Таїланд, Філіппіни та легальні країни Азії, Сполучені Штати Америки, Канаду, Індію, Непал, ОАЕ та дружні до України країни Близького Сходу, Камерун та дружні до України країни Африки, дружні до України країни Латинської Америки.

Прошу також запросити до CIOF, країни, котрі за принциповою позицією відмовляться від участі в проведенні Чемпіонату Світу FIFA 2018.

Українці, дуже прошу підтримати мою петицію для повернення свята футболу до України.

Дякую за увагу та бажаю добра та спортивного свята для всіх українців та для наших друзів з інших країн!
Перелік осіб які підписали електронну петицію
Казанюк Наталія Натанівна
18 грудня 2017