Шановний президент України.

Автор (ініціатор): Старков Олег Вячеславович
Дата оприлюднення: 04 грудня 2018
Доброго усім вечора. Я як громадянин України, який тут живе 23 роки і хоче, щоб в цій країні був мир та злагода. Все таки Я хочу запропонувати Вам, пане президент одну електронну петицію, з одного приводу вашого фірмового магазину Рошен ідею, якщо ви примите мою її і підете заради пересічного українця: Мені як українцеві, як людину яка купує ваші кондитерські вироби, дуже би цього хотілося, щоб в Харкові була побудована фабрика Рошен, а то тільки є в Києві і в Вінниці. Так, шановні ... будуть не раді, що якщо і будуть будувати нову фабрику у Харкові.
А тепер шановні, ті хто будуть віддавати свої голоси за другий пункт у моїй петиції, я хочу щоб ви знали. Я не розпалюю ворожнечу, але я хочу, щоб моя країна була врятована від московських окупантів. Послухайте те що я можу порадити, але якщо президент побаче це, він хоча б прислухається до цього: Шановний Петро Олексійович. Ні в якому разі, нашій батьківщині НЕ потрібно йти не на якісь компроміси з країною - агресором, не з Росією, а з Московією (ось її справжня назва), та хоч новим президентом країни - агресора стане хоча б Навальний, але війна продовжиться у нас в країні. Запевняю Вас, Петро Олексійович. Перш ніж зміниться влада у них, не треба робити поспішних висновків, щоб знову стати рабами цього “народу”, або нашій державності і також державі настане кінець.
Комашко Тетяна Федорівна
07 грудня 2018