Про призначення міністром оборони України Курінного Олександра

Автор (ініціатор): Курінний Олександр Валерійович
Дата оприлюднення: 07 червня 2019
Пропоную для проведення ефективних реформ в армії та відсічі Збройної агресії Російської Федерації проти України — свою кандидатуру.

Насамперед маю чіткий план дій стосовно повернення Криму та Донбасу, та створення нової військової доктрини щодо відновлення територіальної цілісності України.

Вважаю, що як Головний ідеолог радикального націоналізму маю право на це пост як цивільна людина і юрист за фахом, і не можу лишатись осторонь коли помирають наші солдати.

Некомпетентність минулих міністрів оборони призвела до фактичної деморалізації та розкладу армії в цілому. Маю на меті відновити боєготовність українського війська, відновити довіру до нього та провести реальні реформи — у сфері соціального забезпечення армійців, побутового та покінчити раз і назавжди з розкраданням у сфері оборони, створити нову оборону стратегію України яка унеможливить напад на нашу країну будь-яких країн світу.

Ви казали, що готові почути кожного, так ось першим кроком який я би зробив на посаді міністра оборони, це не сидіння у теплому кабінеті, а перебування на полі бою разом із солдатами кожного дня, а не десь відпочивати чи влаштовувати банкети, коли йде війна.374
Гладиш Андрій Михайлович
10 червня 2019